Cicâldău, pasă decisivă în Galatasaray – Barcelona. Rezultat final în Europa League
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Facebook Galatasaray
Facebook Galatasaray
Alexandru Cicâldău (Galatasaray) a oferit o pasă decisivă în meciul pe care echipa din Turcia l-a jucat cu FC Barcelona în optimile de finală ale UEFA Europa League.

FC Barcelona, Atalanta Bergamo şi Glasgow Rangers s-au calificat în sferturile de finală ale Europa League la fotbal, în urma meciurilor jucate joi seara, în manşa secundă a optimilor.

FC Barcelona a învins-o pe Galatasaray chiar la Istanbul, cu 2-1, după 0-0 pe Camp Nou. Sub privirile foştilor săi jucători Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu, Galatasaray a deschis scorul în min. 28, prin fundaşul brazilian Marcao, în urma unui corner executat de Alexandru Cicâldău. Barca a reuşit egalarea prin tânărul Pedri (37), iar în finalul primei reprize a avut o bară prin Pierre-Emerick Aubameyang (45+4).

Gabonezul a fost cel care a marcat golul victoriei şi al calificării (49). Finalul a fost destul de tensionat, meciul fiind întrerupt pentru două minute (min. 85), din cauza obiectelor aruncate din tribună de suporterii turci, care l-au vizat în special pe Jordi Alba. În min. 74, Cicâldău a fost înlocuit cu celălalt român de la Galatasaray, Olimpiu Moruţan.

Atalanta Bergamo a învins-o dramatic, în prelungirile partidei, pe Bayer Leverkusen, scor 1-0

Atalanta Bergamo a învins-o pe Bayer Leverkusen cu 1-0, după 3-2 în tur. Unicul gol al meciului a fost înscris de Jeremie Boga (90+1).

Glasgow Rangers, echipa la care joacă Ianis Hagi, merge în sferturile UEFA Europa League chiar dacă a fost învinsă de Steaua Roșie la Belgrad, scor 2-1

Românul Valentin Mihăilă a rămas pe banca de rezerve la Atalanta. Glasgow Rangers, echipa la care joacă Ianis Hagi, a fost învinsă dramatic de Steaua Roşie Belgrad cu 2-1, în Serbia, dar merge mai departe după ce s-a impus în tur cu 3-0. Steaua Roşie a deschis scorul repede, prin Mirko Ivanic (10), dar campioana Scoţiei e egalat după pauză, prin Ryan Kent (56).

Gazdele au obţinut o victorie de palmares prin golul reuşit de comorezul El Fardou Ben Nabouhane (90+3 - penalty). În sferturi a reuşit să acceadă şi Sporting Braga, după 1-1 cu AS Monaco, în Principat. Oaspeţii au deschis scorul prin Abel Ruiz (19), monegascii evitând cu greu eşecul, graţie golului înscris de Axel Disasi (90). În tur, Braga a câştigat cu 2-0. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel