Christian Eriksen, PRIMUL MESAJ de pe patul de spital după ce s-a prăbuşit pe teren la EURO 2020
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Facebook Christian Eriksen - foto ilustraţie
Facebook Christian Eriksen - foto ilustraţie
Christian Eriksen a transmis primul mesaj după ce s-a prăbuşit pe teren la meciul Danemarca - Finlanda, de la Euro 2020.  

Christian Eriksen, fotbalistul danez care s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului Danemarca - Finlanda de la Euro 2020, a trimis primul mesaj de pe patul de spital.

„Vă mulţumesc! Nu mă voi da bătut! Mă simt mai bine acum, dar vreau să înţeleg ce s-a întâmplat. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru tot ceea ce aţi făcut pentru mine", a transmis Christian Eriksen prin intermediul antrenorului său, care apoi a relatat spusele suedezului cotidianului italian Gazzetta dello Sport.

Medicul naţionalei Danemarcei, Martin Boesen, cel care i-a salvat viaţa lui Christian Eriksen, a vorbit despre momentele dramatice prin care a trecut fotbalistul.

„Christian era plecat, practic, era mort. Nu ştiu cum am reuşit să-l readucem la viaţă, totul s-a întâmplat rapid. Niciunul dintre noi nu ştie încă ce s-a întâmplat de fapt cu Christian,” a mărturisit medicul.


Șansele lui Eriksen de a mai juca vreodată fotbal sunt minime

Sanjay Sharma, profesor de cardiologie sportivă la St George's University din Londra, consideră că internaţionalul danez Christian Eriksen are puţine şanse să mai joace vreodată fotbal.

„Nu ştiu dacă va mai juca fotbal într-o zi. Poate părea brutal, însă Eriksen a fost mort timp de câteva minute. Profesioniştii din sănătate vor risca să-l lase să moară din nou? Răspunsul este nu”, a spus specialistul britanic, care a lucrat cu jucătorul danez în perioada în care acesta a evoluat la echipa engleză Tottenham Hotspur, înainte de a se transfera la Inter Milano.

„Vestea bună este că va trăi. Vestea proastă este că a ajuns probabil la sfârşitul carierei sale. El nu va fi autorizat să joace în Marea Britanie, avem reguli foarte stricte în această privinţă”, a adăugat Sanjay Sharma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel