Ciocan a răbufnit după imaginile cu sacii de voturi: Nu te poți juca cu opțiunea oamenilor!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Federaţiei Sindicatelor Democratice ale Poliţiştilor din România, a comentat imaginile apărute în presă potrivit cărora mai mulți saci cu voturi au fost scoși dintr-o secție.

"O hală în care sunt depozitate buletinele de vot în anul 2020 mi se pare incredibil așa ceva. Cred că după cum a evoluat omenirea avem și alte posibilități și nu aruncate în neștire care pe unde. Pe de altă parte, în momentul în care un candidat sau un cetățean face o astfel de afirmație că alegerile au fost fraudate, acest lucru trebuie imediat să intre în atenția organelor judiciare: poliție, parchet. Este obligatoriu pentru că nu discutăm de candidați și de ceea ce au câștigat ei, ci despre votul oamenilor.

Este obligatoriu ca colegii mei, parchetul să aibă o poziție în acest sens. Este inadmisibil să se spună că voturile românilor au fost furate. Aici nu este vorba despre voturile unui candidat, este vorba despre opțiunea suverană a poporului român. Nu te poți juca cu poporul român. Avem un punct de vedere în acest caz, dar nu îl vom spune din respect pentru români și pentru că decurge o anchetă. Repet, voi fi tranșant, nu te poți juca cu opțiunea oamenilor.", a declarat Christian Ciocan în direct la RealitateaPlus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel