Data publicării:

Chirilă: Sper să câștige din primul tur. Mi-aș fi dorit să nu fim părtașii acestei glume sinistre

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Urmează o zi istorică.

Duminică, Republica Moldova se află în fața unui moment istoric, cu alegeri prezidențiale care ar putea schimba radical direcția politică a țării. În acest context tensionat, Tudor Chirilă și-a exprimat public susținerea pentru actuala președintă Maia Sandu, într-un comentariu critic la adresa clasei politice din România.

„Maia Sandu era președintele de care poate aveam și noi nevoie,” a scris Tudor Chirilă, subliniind astfel calitățile de lider pe care Maia Sandu le-a demonstrat în mandatul său.

„Din păcate, niciunul dintre candidații la președinția României nu se apropie de această femeie care a demonstrat că are calitățile pentru a traversa o campanie teribil de murdară,” a continuat el, aducând o critică directă la adresa politicienilor români.

În contextul acestor alegeri decisive, Tudor Chirilă a subliniat că Maia Sandu, liderul pro-european al Republicii Moldova, reprezintă un model de integritate și competență pe care l-ar dori și în politica românească.

„Sper ca Maia Sandu să câștige din primul tur și mi-aș fi dorit să nu fim părtașii acestei glume sinistre numite președintele României 2024,” a adăugat el, lansând astfel un mesaj puternic de nemulțumire față de oferta electorală din România.

VEZI ȘI: A fost declanșată „operațiunea Maia Sandu bolnavă”. Ce a pățit înainte cu o zi de alegerile din Moldova

Aproximativ 3,3 milioane de cetăţeni cu drept de vot din Republica Moldova sunt aşteptaţi, duminică, la urne pentru a vota şeful statului pe următorii patru ani, dar şi pentru a confirma calea europeană a ţării, printr-un referendum privind modificarea Constituţiei.

VEZI ȘI: Răsturnare de situație. Cine intră cu Marcel Ciolacu în turul doi la prezidențiale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel