Chirilă și Alifantis, pe aceeași scenă. Festival de Carte și Muzică
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Tudor Chirilă
Tudor Chirilă
Ajuns la a 7-a ediție, Festivalul de Carte și Muzică Libris se desfășoară anul acesta între 12 -15 iulie.

Piața Sfatului va găzdui, ca în fiecare lună iulie din ultimii șapte ani, unul dintre cele mai îndrăgite evenimente culturale din Brașov, la care participă peste 100 de edituri și case de discuri și numeroși artiști români.

Festivalul de Carte și Muzică Libris este o manifestare culturală și artistică ce atrage la fiecare ediție zeci de mii de vizitatori care au ocazia să participe la concerte cu artiști de muzică folk sau pop–rock, lansări de carte și întâlniri cu scriitori, spectacole dedicate muzicii și dansurilor tradiționale românești precum și expoziții tematice.

Program festival

Programul festivalului mai include lansări de carte și albume muzicale, filme, spectacole extraordinare dedicate Centenarului Marii Uniri: "România 100 – Suflet românesc" cu Claudia Motea, Dana și Liviu Pancu; lansare DVD "Iubire seculară de roman", regia Alecu Croitoru; lansare volumul "Nihil obstad. Elemente pentru o teorie a națiunii și naționalismul" de Dan Dungaciu.

Printre artiștii care vor urca pe scena festivalului în acest an și vor susține concerte se afla: Vama cu Tudor Chirilă, Nicu Alifantis, Ducu Bertzi, Magda Pușkaș, Mircea Rusu, Silvan Stâncel și mulți alții.

În cadrul Festivalului organizat de Asociația Libris Cultural va fi amenajată Aleea Cărții, unde brașovenii și turiștii ce vizitează Piața Sfatului pot descoperi producții muzicale și cărți ale editurilor din țară și străinătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel