Chirieac, REVOLTĂ după uciderea fetiței de către polițist: Ăsta e HALUL în care e Poliția Română AZI! Și ministrul nu a ieșit să spună MIAU!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Captură FOTO
Captură FOTO
Analistul politic Bogdan Chirieac a transmis un mesaj dur în direct, după accidentul oribil de ieri, din București.

Fetiţa ucisă pe trecerea de pietoni în Bucureşti, verificată cu piciorul de poliţist. Ciutacu, plin de nervi ÎN DIRECT. Chirieac a răbufnit

"Haideți că o privim în câteva planuri. Primul plan: e vorba despre un accident. E ceva insuportabil... mai ales imaginea aceea cu cele două fetițe tinându-se de mânuțe, traversând și văzându-l pe nebun... și, încercând să mărească pasul, se întâmplă nenorocirea.

A doua chestiune: ca să prevenim pe viitor astfel de accidente, trecerile de pietoni, la fel ca-n toate orașele civilizate ale Europei, trebuie dotate cu semafor, cu semafor cu buton. Că dacă fetițele apăsau butonul, se făcea culoarea verde a semaforului, traversau. Acest lucru cred că există în unul sau două locuri din tot Bucureștiul. Vai mama noastră!

Există treceri de pietoni în București, în Sectorul 1, pe bulevarde cu 6 benzi, doar marcate, nu semnalizate sau semaforizate. Bucureștiul având un trafic aberant!

Asta ar trebui să fie, dacă am avea Administrație locală, prima general, primar de sector, ar trebui să semaforizeze aceste treceri de pietoni. Ca să învățăm ceva din această tragedie pe care eu refuz să o comentez. Asta e partea de administrație, de construcție, de prevenire.

A treia chestiune ține de polițistul cu pricina. Deci polițistul respectiv... e ceva cu permisul lui de conducere, e ceva cu tot comportamentul: nu a oprit, nu a fost atent, avea girofarul oprit, mergea cu 100 km/h într-o zonă în care limita era de 50 km/h. Coroborat și ce se întâmplă la Bolintin Vale, că s-au întâmplat în toată zona asta. Și în toate nenorocirile, nu s-au dus să-i ia pe criminali de acasă până n-au trecut patru zile, când probabil criminalii au părăsit țara.

Mama fetiței din București, moartă după ce a fost lovită de o mașina de poliție: Mi-a omorât copilul! Este o crimă

Asta ține de halul în care este Poliția sau/și procuratura, astăzi, când vorbim, în România!", a declarat Bogdan Chirieac, în direct la România TV.

"Avem eșec după eșec al Poliției și în avem pe domnul Lucian Bode, care n-a ieșit să spună MIAU. Apoi se miră președintele Iohannis că se prăbușește în sondaje"

După audieri, polițistul care conducea mașina și care le-a lovit pe cele două fetițe, a îmbrâncit jurnaliștii, încercând să se ferească de camere. În acest context, Bogdan Chirieac a reacționat și a spus că Poliția Română are eșec după eșec și s-a arătat revoltat de faptul că ministrul de Interne, Lucian Bode, nu a făcut nicio declarație până la această oră, nici despre crima de la Bolintin, nici despre cazul fetiței ucise pe trecerea de pietoni de polițistul grăbit.

"Omul nu are regrete și s-a văzut și în comportamentul pe care l-a avut cu fetița și cum a omorât-o. Deci ăsta era antrenat, îmbrăcat în uniformă, cu mașină cu girofar, plătită de comunitate ca să apere comunitatea.

Deci ăsta este halul, HALUL în care este Poliția Română astăzi, ca instituție. Că or mai fi și acolo oameni în regulă și or mai fi... nu generalizăm, dar parcă-i vedem numai pe ăștia. Nu știu de ce ies numai ăștia?! Numai ei sunt în toate zonele!

Avem eșec după eșec al Poliției și îl avem pe domnul Lucian Bode, care la 48 de ore nu are nicio ieșire. Nici cu Bolintin, nici cu fetița ucisă! Niciun sentiment de regret! NIMIC, ABSOLUT NIMIC!

Și apoi se miră președintele Iohannis că se prăbușește în sondaje, fiindcă dânsul cauționează acest Guvern și aceste personaje.

Ministrul de Interne nu a ieșit să spună MIAU până acum!", a mai spus analistul politic. 

Mama copilei de 11 ani, RĂNITĂ de polițist pe trecerea de pietoni, înecată în lacrimi: La fetița mea nu s-a întors... Sunt copii, să nu se mușamalizeze

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel