Chirieac, propunere privind corupția. Ciuvică a început să râdă: Aveți dreptate, dar mai aveți mult de așteptat / video
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Bogdan Chirieac a explicat de ce tema corupției ar trebui să fie extrem de actuală în România.

„Eu cred că tema corupției - și nu glumesc - ar trebui să fie extrem de actuală în România, fiindcă nu mi-e deloc clar ce s-a întâmplat la Ministerul Sănătății pe vremea domnului Vlad Voiculescu, nu mi-e deloc clar ce s-a întâmplat la alegerile de la Sectorul 1. Înspăimântător, am văzut cu toții! Nu mi-e deloc clar ce s-a întâmplat în pandemie. S-au început niște anchete extrem de firave cu privire la măștile luate cu 55 lei bucata și alte grozăvii care s-au petrecut”, a spus Bogdan Chirieac în cadrul emisiunii „Miercurea neagră” de la DCNewsTV.

„Corupția chiar ar trebui tratată, dar să tratezi cu o justiție care este funcțională și există, nu cu justiția actuală”, a subliniat Bogdan Chirieac.

„Pierdem vremea!”, a intervenit imediat Mugur Ciuvică.

„Dumneavoastră așteptați, dar o să mai așteptați mult! Justiția românească a fost obișnuită, în ultimii ani în special, să execute ordine”, a mai spus Mugur Ciuvică, adăugând: „Ați spus absolut corect că ar trebui făcute anchete. (...) Dacă nu primesc telefon, ei nu anchetează fapte de corupție văzute și de un copil. Mai fac ei câte un dosărel, mai bagă câte o hârtiuță, dar le țin la sertar și așteaptă telefonul!”

Miercurea Neagră cu Tache, Ciuvică şi Chirieac. Sezon 2, episod 29

Cazul Piedone. Ciuvică: Înțeleg de ce l-au băgat la pușcărie

Tot în cadrul emisiunii „Miercurea neagră”, Mugur Ciuvică a comentat condamnarea lui Cristian Popescu Piedone.

„La Piedone înțeleg de ce l-au băgat la pușcărie, este clar, ca să mulțumească hashtag rezist. L-au condamnat pe Piedone ca să-i mulțumească. Dar, până la urmă, trebuie să motivezi... L-au băgat pentru abuz în serviciu. Abuzul în serviciu... Le-a stricat puțin Curtea Constituțională treaba cu decizia când a zis trebuie să încalci o lege și, atunci, îmi imaginez că s-au dus și au căutat prin toate legile din România. Nu au găsit nimic legat de primărie, vreo lege încălcată de Piedone. Și au găsit un rând într-un paragraf mic din Codul fiscal, în care se spune că primăriile din raza de alimentație publică trebuie să facă ceva cu un aviz. Și au zis că a încălcat legea din Codul fiscal”, a spus Mugur Ciuvică, miercuri, în cadrul emisiunii „Miercurea neagră” de la DCNews.

*acest articol reprezintă o opinie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel