România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 17 iun, 22:41
Chirieac: PNL, CATASTROFĂ. Nu s-a spus ultimul cuvânt
Secție de votare
Analistul politic Bogdan Chirieac a explicat cine ar putea câștiga ”fără nicio problemă” Primăria Capitalei, indiferent de alianțele politice care s-ar putea face. Mai mult, rezultatul va influența rezultatele de la alegerile Parlamentare. 

Bogdan Chirieac a reacționat în direct la România TV după ce negocierile între PNL și USR cu privire la o alianță de dreapta pentru alegerile din Capitală au eșuat. Întrebat dacă pierdea PSD-ul, analistul politic a răspuns: 

Nu pierdea PSD oricum, chiar dacă se făcea o mare alianță de dreapta. Și probabil că nici în țară. Craiova o pierde? Nu o pierde? Constanța, Galați? Puțin probabil. Dincolo de lucrul acesta, e perioada aceasta de negociere politică. Deocamdată, alegerile locale sunt fixate de principiu pe data de 27 septembrie. Noi nu știm dacă situația medico-sanitară din România va permite totuși desfășurarea acestor alegeri. Deci dacă, Doamne ferește, vom avea un nou val de infectări, atunci nu știu cum se vor putea desfășura alegerile. Deci în cazul în care ele rămân la 27 septembrie, atunci așteptați-vă ca până la sfârșitul lui iulie, atunci când începe campania, să tot fie negocieri. Asta înseamnă că Nicușor Dan nu va mai fi sprijinit la Primăria Generală și de PNL, și de USR-PLUS, ci doar de USR, plus Vlad Voiculescu înțeleg că vrea să candideze, indiferent de formă. PNL-ul ar putea să aibă propriul candidat și, în momentul acesta, Gabriela Firea nu are nicio problemă pentru a câștiga un al doilea mandat la Primăria Capitalei. Gabriela Firea a fost prezentă zilnic în această pandemie. A făcut ceva, a văzut-o lumea, mai ales în București unde publicul este mare consumator de TV, de știri online. Din cauza asta, cred că nu s-a spus ultimul cuvânt pentru că dacă PNL începe cu o catastrofă electorală la locale, atunci adio parlamentare, să știți. Rezultatul la Primăria Capitalei influențează masiv rezultatul la parlamentare, așa cum s-a întâmplat în ultimii 30 de ani”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Acest articol reprezintă o opinie.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro