Urmărește emisiunea live
Chirieac: Îl îngroapă definitiv pe Ponta. Asta e devastator
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Victor Ponta
Victor Ponta
Laura Codruța Kovesi a primit casă prin OUG dată de Guvernul Ponta. 

”Cred că doamna Kovesi e dincolo de bine și de rău, nu se mai pune problema la dânsa, dar asta îl îngroapă pe Victor Ponta definitiv. M-ați omorât! Din momentul acesta, rezultă că dl Ponta i-a dat a doua casă lui Kovesi. Vedeți, când vorbea Traian Băsescu, noi l-am mai luat și-n râs, că era de râs personajul, dar el spunea așa: Nițu n-a cerut casă de la RA-APPS și se ducea să doarmă acasă la Ploiești și era firesc ca procurorul general să aibă antemergător de la poliție. El se referea la doamna Kovesi când spunea că Nițu n-a cerut casă de la RA-APPS. Noi am zis că o face în spirit de glumă” a comentat informația analistul politic Bogdan Chirieac, la B1 TV, în emisiunea ”Aktualitatea românească”.

Vezi mai mult aici despre casa primită de Kovesi prin OUG: Guvernul Ponta i-a dat casă lui Kovesi prin OUG. Ingrid Mocanu, autodenunț în direct 

”Faptul că s-a dat o OUG pe ascuns, faptul că descoperiți că tocmai Guvernul Ponta, care se lupta cu statul subteran a făcut asta, că însuși dl Ponta a făcut-o, asta e devastator. Doamna Kovesi o să părăsească locuința RA-APPS și o să stea în locuința proprietate personală” a mai explicat analistul politic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel