Chirieac - Gușă, adevărul despre susținerea lui Crin Antonescu: N-am avut încredere
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Crin Antonescu
Crin Antonescu
Consultatul politic Cozmin Gușă și analistul politic Bogdan Chirieac și-au amintit, în interviul live de la DCNews, despre momentele din 2009, când primul l-a consultat pe Mircea Geoană, iar al doilea l-a rugat să-l promoveze împreună pe Crin Antonescu. 

”În 2009, am fost șeful de campanie al lui Mircea Geoană, ca să-mi repar greșeala din 2004 cu Traian Băsescu, l-am consiliat pe Mircea Geoană” a spus Cozmin Gușă, la interviul acordat pentru DCNews. 

”Ții minte că te-am rugat să-l promovăm pe Crin Antonescu, împreună cu prietenul SOV?” l-a întrebat Bogdan Chirieac pe Cozmin Gușă, care a răspuns afirmativ. ”Nu fiindcă nu l-aș aprecia mult pe Mircea Geoană, doar că nu avea șanse să câștige. Pe undeva ați avut dreptate, Geoană a câștigat, dar cu un rezultat atât de mic, încât Băsescu a putut să întoarcă rezultatul alegerilor” a continuat Bogdan Chirieac. 

”Traian Băsescu a putut să fure suficiente voturi din diaspora ca să treacă peste cele 70.000 de voturi avantaje ale lui Mircea Geoană în România. N-am avut încredere în Crin Antonescu, nu puteam să mă înțeleg cu Crin Antonescu, îi spuneam să nu-l mai înjure pe Geoană, că el n-a furat România și incompatibilizezi electoratele. Îi spuneam, îi spuneam, îi spuneam” a spus Cozmin Gușă. 

Vezi mai mult mai jos: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel