Chirieac - Ghiță, DEZVĂLUIRE la Antena 3. "I-am spus acest lucru"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a povestit ce i-a spus lui Sebastian Ghiță, în urmă cu aproape două decenii, atunci când l-a cunoscut.

"Acum 17-18 ani l-am cunoscut pe domnul deputat Sebastian Ghiță. La vremea respectivă, i-am zis că, în opinia mea, ar trebui să facă avere precum Bill Gates și apoi să vină prim-ministru sau președinte al României. I-am spus: 'întâi fă-ți avere pentru că fără avere nu vei fi un politician de tip occidental. Nu intra în politică pentru a-ți face avere', așa cum se proceda atunci. Domnul Sebastian Ghiță s-a ținut de acest lucru și a intrat în politică abia în 2012. Între timp și-a făcut firmele, managementul. În opinia mea, Sebastian Ghiță este, inclusiv din punct de vedere politic, cel mai bun element al generației sale și rămâne în continuare", a zis Bogdan Chirieac la Antena 3, în emisiunea "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu.

[citeste si]

"Mă aștept ca Sebastian Ghiță să intre, inclusiv la tine în emisiune, prin telefon, în această săptămână și să stați de vorbă. Sebastian Ghiță are o chestiune foarte importantă: extrem de mult curaj. Este printre puținii politicieni, intimi cu sistemul, care a dezvăluit lucruri. Mai sunt și alți politicieni, uneori invocați de Sebastian Ghiță, care tac. Au spus că vorbesc doar dacă îi cheamă Parchetul, nu spun nimic la presă", a mai zis analistul politic în emisiunea Alessandrei Stoicescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel