Chirieac: „E tema de campanie a USR și AUR în 2024”. Ciuvică, reacție / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Analistul politic Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică au discutat despre tema de campanie a USR și AUR în anul electoral 2024.

Pe fondul discuțiilor despre comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale, Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică au discutat, în cadrul emisiunii „Miercurea Neagră“, la DC News, despre tema de campanie a celor de la USR și AUR.

„Știți care va fi tema de campanie a USR-ului și a AUR-ului? Comasarea alegerilor - democrația în pericol“, a spus Bogdan Chirieac.

„Bun, dar cine o să creadă prostia asta?“, a întrebat Mugur Ciuvică.

„Vă scoatem oamenii în stradă! USR-ul poate! AUR nu a putut, PSD-ul s-a chinuit, dar USR-ul poate scoate oameni în Piața Victoriei“, a replicat Bogdan Chirieac.

„USR-ul? Terminați cu prostiile. Pe tema asta, în Piața Victoriei nu puteți scoate mai mult de 100 de oameni.“, a spus Mugur Ciuvică.

„Dar noi avem ONG-urile, domn’le“, a spus analistul politic.

„Nu mai aveți! Întâmplător, ONG-urile acum sunt anti-Putin, așa că nu o să vă ajute. Soroșiștii nu au nicio treabă cu tema asta, serviciile în niciun caz, că sunt cu stabilitatea, multinaționalele categoric în niciun caz, că și ele sunt cu stabilitatea. Cine o să scoată lumea în stradă? Drulă cu Orban? Dați-i bătaie!“, a spus Mugur Ciuvică.

„Nu este niciun fel de atac la democrație sau ceva anticonstituțional în această comasare a europarlamentarelor cu localele. O să fie două alegeri într-una! Care-i problema?!“, a mai completat președintele Grupului de Investigații Politice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel