Chirieac, despre atacul lui Berceanu la Băsescu: Mă pune pe gânduri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, miercuri seară, atacul lansat de Radu Berceanu la adresa lui Traian Băsescu, a Elenei Udrea și a Partidului Mișcarea Populară.

"Eu constat un lucru. Ce spune dl Berceanu în prima parte pe care o comentez, cu partidul care mai are 1,5%, probabil că este adevărat. Probabil că a auzit comentariile noastre din seara alegerilor. Când s-a auzit PMP - 6%, aceea a fost o placă de mormânt. Noi am estimat că fiecare lună care o să treacă din mandatul dlui Băsescu înseamnă o scădere de un procent. 1,5% o să aibă undeva prin noiembrie. Însă, și aici e un lucru foarte important. Mai îndrăzneam să spun că, în lunea de după duminica alegerilor, serviciile, instituțiile de forță, își vor căuta alt stăpân.

Dl Berceanu, un foarte inteligent om politic, a făcut un gest, pe care dl Videanu n-a fost suficient de înțelept să îl facă. Și dl Videanu e un domn inteligent, dar nu a fost destul de înțelept. Deci dl Berceanu s-a retras cu totul, și nu l-a căutat nimeni. Dl Videanu nu s-a retras la timp, și are un mic necaz pe la DNA, la DIICOT. Dacă dl Berceanu iese în public, în viața publică ...", a comentat Bogdan Chirieac, moment în care a intervenit moderatorul Răzvan Dumitrescu:

"Simte nu mai riscă nimic?"

"Exact, domnule Dumitrescu, exact! Acesta este semnalul pentru foarte mulți care mai erau în jurul dlui Băsescu. Nu știu pe ce se bazează, e un act curajos totuși, că mai sunt câteva luni. Totuși, dl Băsescu mai are niște fideli. Măcar la un telefon - două mai poate să sune și dl Băsescu și să răspundă cineva", a continuat analistul politic, în emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3.

"Dar gestul dlui Berceanu mă pune pe gânduri. Ce știe dl Berceanu și nu știm noi?", a încheiat Bogdan Chirieac.

Vezi aici atacul lansat de Radu Berceanu la adresa lui Traian Băsescu și a PMP: Berceanu, atac dezlănțuit la Băsescu: Cum să ai tupeul, nesimțirea să ...?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel