Chirieac, către Seidler, în direct: Mă mințiți în față? Nu suntem singuri în emisiune, ne-a văzut atâta lume!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac s-a contrat puternic cu deputatul USR Cristian Seidler la România TV, după ce parlamentarul nu a recunoscut o declarație a unui coleg de partid, apoi a spus că a și studiat-o. 

Iată schimbul de replici: 

Bogdan Chirieac: Am văzut și programul dvs. politic, exprimat foarte bine de către dl Andrei Caramitru.

Cristian Seidler: Data trecută spuneați că nu avem program politic, acum spuneți că avem.

Bogdan Chirieac: Da, l-am aflat de la dânsul. Spune așa: Când venim noi la putere, prin Ordonanță de Urgență, vă arestăm a doua zi.

Cristian Seidler: Nu asta a spus! Asta doriți dvs. să fie înțeles. A spus așa: dacă noi am face ceea ce faceți voi, voi ați protesta, dar aveți pretenția ca noi să tăcem. Cam asta e esența. 

Bogdan Chirieac: Nu, a spus că, prin OUG, a doua zi, vă arestăm pe toți! 

Cristian Seidler: Nu, nu asta a spus. 

Bogdan Chirieac: Dom`ne, mă mințiți în față? 

(...) 

Cristian Seidler:  Dacă am avea o asemenea comunicare, ați protesta, asta a spus.

Andrei Caramitru nu a spus, într-adevăr, ”vă arestăm a doua zi”, ci vă aruncăm în pușcărie a doua zi, pe toți: ”Vreau sa le zic clar: nu va jucați cu focul. Dacă așa ceva devine posibil și acceptat ca fiind constituțional - de ce nu am da și noi un OUG retroactiv in prima zi de guvernare care sa anuleze tot ce ați făcut voi și să va și arunce in pușcărie imediat pe toți?”. 

Vezi și: Petre Roman, șocat, în direct, de Seidler: Atât de pervertit!

Întrebat ulterior, după ce a fost citită declarația în emisiune, dacă e acceptabilă pentru viața politică, deputatul USR Cristian Seidler a răspuns: ”Dar de ce n-ar fi?”. După ce Bogdan Chirieac i-a indicat că studieze declarația, Cristian Seidler a replicat imediat: ”Am studiat-o”.

”Pe bune, deci știați despre ea? Adineauri ați spus că nu-i adevărat! Nu suntem singuri în emisiune, ne-a văzut atâta lume, ați spus că nu știți să fi spus așa ceva, acum ne spuneți că o știați și ați și studiat-o?” i-a atras atenția Bogdan Chirieac. Deputatul USR a susținut că a afirmat că nu e adevărată interpretarea analistului politic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel