Chirieac: Ar fi o problemă dacă doar PSD-ul ar fi anchetat
Autor: Darius Muresan | Publicat pe: 06 iun 2020, 22:26
WhatsApp
Potrivit unor surse politice citate de Antena 3, DNA ar fi solicitat documente PSD-ului.

Antena 3 precizează că la întâlnirea actualei conduceri a PSD cu liderii din zona Sud, Marcel Ciolacu le-ar fi spus acestora că DNA a cerut datoriile și contractele PSD din campania electorală din timpul prezidențialelor. Ciolacu ar fi precizat că aceasta va fi tema de campanie împotriva PSD și ar fi precizat că Dăncilă ar putea fi chemată la DNA ori chiar „ridicată”.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat aceste informații, precizând că astfel de solicitări ale DNA despre banii din campania electorală sunt dese.

„Vă mai dau o informație, tot pe surse: DNA a cerut foarte multe documente PSD-ului, documente din campania electorală și nu numai. Sunt documente în legătură cu utilizarea banilor de la bugetul de stat pentru campania electorală. 

DNA a solicitat de multe luni acele documente. Întrebarea mea este dacă e o verificare doar la PSD sau sunt verificate toate partidele politice care au primit subvenție de la stat. Deoarece dacă e doar la PSD este evident că e o intruziune a DNA în lupta politică”, a precizat analistul politic Bogdan Chirieac la Antena 3.

G Ad:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro