Majorare pensii cu 40%. Chirieac: Exclus! Pensionarii să-și asume votul dat!
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Bogdan Chirieac transmite un mesaj dur, în contextul în care pensiile nu vor fi majorate de la 1 septembrie 2020 cu 40%, așa cum prevede legea. 

Analistul politic Bogdan Chirieac, invitat în emisiunea Andreei Crețulescu la România TV, a vorbit despre o posibilă majorare a pensiilor cu 40% la 1 septembrie 2020, așa cum precizează Legea. 

Pensionarii din România au avut pe trei ani de conducere PSD cea mai importantă creștere a pensiilor în termeni reali. Oamenii aceștia au fost profund nemulțumiți. I-am văzut la vot. Deci PNL-ul are mare dreptate în acest sens. Deci nu are rost să inoculăm această idee. Faptul că s-ar mai putea majora pensiile cu 40% de la 1 septembrie este exclus. Pensionarii să își asume votul pe care l-au dat. Eu nu știu dacă PSD-ul putea, dar dacă PSD-ul nu putea, atunci plătea. Plătea la alegerile la termen din noiembrie. S-a băgat PNL-ul în poză și va plăti PNL-ul că de asta vrea anticipate. Nu știu de ce vrea PSD-ul anticipate, dar ei știu mai bine. Majorarea pensiilor este o decizie politică. E rău cu politicienii, dar fără ei nu se poate”, a susținut Bogdan Chirieac la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel