Chirică - Dide, scandal la B1 TV. ”Dacă nu era consiliera lui Dăncilă, ci din gașca lui, o mai hărțuia?”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Schimb de replici între Cristian Dide şi Adele Chirică, la B1TV, pe subiectul filmării în care protestatarul o apostrofează pe Manuela Hărăbor după ce aceasta a parcat maşina pe un loc destinat persoanelor cu handicap. 

Schimb de replici, la B1TV, între Cristian Dide, protestatarul #rezist şi Adele Chirică, mama lui Davis, diagnosticat cu sindromul Dravet, şi președinta Asociației pentru Dravet și alte epilepsii rare. Subiectul: filmarea în care Dide o apostrofează pe Manuela Hărăbor, mama unui copil cu autism, pentru că a parcat pe un loc destinat persoanelor cu handicap. 

"Mi se pare că în România s-au rezolvat toate problemele, totul este minunat iar aceasta era singura problemă", a afirmat Adela Chirică, moment în care a fost întreruptă de către Cristian Dide,cel care a spus că "aceasta este o mentalitate tipic românească, de ce să rezolvăm o problemă atunci când avem altele mult mai grave".

"Poate ar trebui să-l las pe domnul Dide să comenteze mai departe", a declarat Adele Chirică, după ce a fost întreruptă de către Cristian Dide, imediat ce a început să vorbească, în intervenţia telefonică avută la B1. "Văd că e greu să lase o femeie să vorbească, la fel cum e greu să înţelegi o mamă a unui copil cu handicap deşi, într-adevăr, legea nu îţi dă dreptul să parchezi acolo când nu esti cu copilul în maşină", a declarat Adele Chirică în intervenţia sa telefonică.

La scurt timp după aceea, aceasta a postat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj:

"Nu pot sa nu observ “politetea” domnului Dide, cel care a filmat-o pe Manuela Hărăbor, si care fiind amandoi in direct prin telefon, nu mi-a dat voie sa vorbesc prea mult, vorbind mereu peste mine! 

Asta înseamna sa fii un bărbat adevarat si bine crescut! Asa se poarta un bărbat cu o femeie. 
#rezist

Am o singura întrebare: daca Manuela nu era consiliera lui Dancila ci era din Gașca lui, o mai hărțuia? Evident e retorica! Știm cu toții răspunsul!"

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel