Data publicării:
Chipsuri de cartofi, reţeta pas cu pas
Autor: Ana Vasilescu | Categorie: Lifestyle
Chipsurile de cartofi făcute în casă sunt mult mai sănătase decât cele din comerţ. Vă prezentăm reţeta pas cu pas. Se fac foarte uşor.
Ingrediente
Un kilogram de cartofi
Ulei de măsline
Sare
Citeşte şi Aşa faci cele mai bune clătite. Reţeta pe care toată familia o va adora
Mod de preparare
Curăţăm cartofii, îi spălăm, după care îi uscăm bine. Următorul pas este să-i tăiem în felii subţiri. Punem uleiul de măslune într-o tigaie, îl lăsăm să se încingă, după care adăugăm feliile de cartofi.
Chipsurile se scot pe un platou pe care am pus un şerveţel. Acesta va absorbi uleiul.
După ce s-au răcit, adăugăm sarea peste chipsuri şi le amestecăm bine.
Citeşte şi Tartă de mere, reţeta cu care nu dai greş. Acesta este secretul
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News