Chipciu poate fi folosit la nevoie ca fundaş dreapta, spune directorul sportiv al lui Anderlecht
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Alex Chipciu poate fi folosit la nevoie ca fundaş dreapta, a estimat directorul sportiv al lui Anderlecht, Michael Verschueren, în legătură cu jucătorul român, revenit după un împrumut de un sezon la Sparta Praga, scrie site-ul walfoot.be.

Anderlecht a rămas descoperită pe postul de fundaş dreapta după accidentarea gravă suferită de Andy Najar.

"Chipciu poate fi o soluţie pentru acest post. Nu sunt eu însă cel care trebuie să se se pronunţe: Vincent va hotărî ce mai avem nevoie", a spus Verschueren. Anderlecht este pregătită din această vară de celebrul fundaş belgian Vincent Kompany, antrenor-jucător.

Chipciu, care a împlinit în mai 30 de ani, mai are un an de contract cu gruparea din Bruxelles, unde a venit în 2016. În două sezoane, el a apărut în 49 de meciuri de campionat pentru Anderlecht. Chipciu a evoluat ca fundaş dreapta în ultimele meciuri ale naţionalei României.

Verschueren a indicat că vor fi fotbalişti la care clubul va renunţa în această vară: "Încă nu există cu adevărat un lot B, dar va exista unul când Vincent Kompany va stabili pe ce jucători contează. Le vom spune acestor jucători că e mai bine să-şi caute echipă. Vor mai fi însă surprize şi schimbări până la finalul perioadei de transferuri."

Chipciu a disputat în stagiunea trecută 29 de meciuri pentru Sparta Praga în toate competiţiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel