Chindia Târgovişte va juca la Buzău meciurile de acasă
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Echipa de fotbal Chindia Târgoviște a decis ca începând cu meciurile din etapa cu numărul 25 să desfășoare toate meciurile considerat pe teren propriu pe Arena Gloria din Buzău. Stadionul din Târgoviște este în plină modernizare.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat miercuri că începând cu etapa a 25-a a Ligii 1 la fotbal, echipa Chindia Târgoviște își va desfășura toate meciurile considerate pe teren propriu pe Stadionul Municipal Gloria, din Buzău. Prima partidă găzduită în noua casă a târgoviștenilor, va fi Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova, programată sâmbătă, 27 februarie, cu începere de la ora 20.00.

Chindia a jucat până acum la Ploiești și la Buftea, dar a decis ca toate meciurile rămase de disputat pe teren propriu să se joace pe arena „Gloria”. Stadionul din Târgoviște este în plină modernizare, tribuna întâi fiind demolată, urmând a fi reconstruită. Lucrarea este finanțat integral de autoritățile locale, arena urmând să aibă aproximativ 9.000 de locuri, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel