Chiliman: PNL are nevoie de o conducere unde oamenii să fie aleși uninominal
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
chiliman
chiliman

Andrei Chiliman a declarat, joi, că noul Statut adoptat de Delegaţia Permanentă centralizează puterea în mâna unei persoane, înconjurată de oameni care îi sunt datori. El a subliniat că PNL are nevoie de o conducere care să nu spună liderului doar "Da, să trăiţi".

"O să vedeţi rezultatul unui Statut care centralizează puterea în mâna unei persoane care are alături nişte oameni care îi sunt datori. Pun întrebarea: ce se va întâmpla în momentul în care proiectul unipersonal al domnului Antonescu de a ajunge preşedinte - Ferească Dumnezeu! nu se va întâmpla? Ce se va întâmpla cu PNL? " a spus Chiliman, potrivit Mediafax.

El a subliniat că PNL are nevoie de o conducere în care oamenii să fie aleşi uninominal şi să aibă o legitimitate şi o putere foarte mare de decizie.

Chiliman a adăugat "PNL are nevoie de o conducere care să aibă curaj să-l contrazică pe preşedintele partidului când eventual propune un lucru care nu e corect, să aibă loc dezbateri şi nu doar «Da, să trăiţi, am înţeles!» E foarte important ca PNL să nu păţească ce păţeşte azi PDL".  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel