Chilian, performanță uriașă. "Am crezut că este o glumă"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Florin Chilian a devenit membru al PRS for Music din Marea Britanie, organizație omoloagă Uniunii Muzicologilor și Compozitorilor din România.

"Brexit-ul nu este si pentru arta. Voi stiti desigur ca am mers cu Lupii mei la Eurovision, piesa care se regaseste pe un nou album conceptual numit Florin Chilian Pre@Clasic.

Albumul acesta schimba muzica si raporturile dintre muzica de camera, muzica preclasica, muzica noua - pop - si noile generatii. Una dintre etapele acestui concurs a avut o acoperire destul de mare si in urma difuzarii materialului am fost contactat de la Londra fiind invitat sa devin membru al uniunii compozitorilor din regat.

Colt de Lup - mi s-a spus - albumul in intregul lui reprezinta un nou gen muzical, pentru ca este ceva foarte nou si proaspat in muzica asta atat de veche, pentru ca este o abordare geniala... etc, etc

Desi avusesem parte deja de reactii extraordinare in legatura cu acest album din partea lumii muzicale din vest incepand cu Austria, mai apoi cu studioul si fabrica de viniluri din germania unde am produs vinilul, culminand cu prietenii francezi ai unui om tare drag care dupa ce au auzit materialul muzical au inchiriat un avion special sa vina sa ma cunoasca, recunosc cinstit ca initial am crezut ca este o gluma acel telefon. Am facut diligentele necesare cam neconvins de autenticitatea ori seriozitatea propunerii. Astazi am primit dovada ca nu a fost o gluma. Eu si Sir Elton John - nu stiu un alt roman care sa fie membru. :)))))

[citeste si]

Peste doi ani pot deveni "maestre", docamdata sunt Sir :))))) Trebuie sa ma iau eu la misto putin ca nu e deloc sanatos la cap sa ma iau prea in serios cu asta.

La americani sint cu American Society of Composers, Authors, and Publishers (or ASCAP) dar cine sa le mai tina socoteala :)))) In definitiv este doar muzica", a spus Florian Chilian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel