CHIFTELUȚE din piept de pui. Ies MOI și PUFOASE. Rețeta bucătarilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Chifteluțele din piept de pui sunt delicioase, mai ales dacă urmezi această rețetă. Îți vor ieși moi și pufoase.

Ingrediente 

- 600 g piept de pui tocat
- 1 ceapă mică tocată mărunt
- 1 ou mare bătut
- 2 căței de usturoi pisați
- 2 legătură de pătrunjel tocat
- 2 lingurițe zeamă de lămâie
- 1/2 linguriță boia
- 1 vârf linguriță oregano
- sare și piper după gust
- făină+ulei pentru prăjit

Cum se prepară

Combină carnea tocată cu ceapa, usturoiul și pătrunjelul. Adaugă oul și zeama de lămâie. Condimentează. Amestecă bine și apoi formează chifteluțele în palme. După ce le-ai format, dă-le prin făină și pune-el, în serii ca să nu stea înghesuite, la prăjit, potrivit unica.ro.

Prăjește 4 minute pe o parte, apoi 3 pe cealaltă. Lasă chifteluțele din piept de pui la prăjit până se pătrund. Scoate-le pe o farfurie pe care ai pus un șervet de hârtie care să absoarbă surplusul de ulei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel