Chifteluţe cu legume, reţeta care îţi lasă gura apă. Sunt delicioase
Chifteluţele cu legume se fac foarte uşor şi sunt delicioase. Vă prezentăm o reţetă care vă va lăsa gura apă.
Ingrediente
Jumătate de kilogram de cartofi
4 dovlecei
1 ceapă mare
2 morcovi
Sare
Piper
O lingură de ulei
1 căţel de usturoi
1 felie de pâine
3 linguri de făină
1 ou
Verdeaţă
Citeşte şi Şniţele de pui, cea mai buna reţetă. Acesta este secretul
Mod de preparare
În primul rând, se pun cartofii la fiert. Ne ocupăm şi de restul legumelor. Le curăţăm, le spălăm şi le tocăm mărunt. După ce s-au fiert cartofii, îi zdrobim şi îi amestecăm cu restul legumelor. Adăugaţi usturoiul, verdeaţa, oul, pâinea şi amestecaţi bine. Nu uitaţi să puneţi un praf de sare şi puţin piper.
Faceţi chiftele de mărime potrivită, apoi le puneţi într-o tavă unsă cu puţin ulei. Introduceţi tava în cuptor, la o temperatură de 180 de grade, timp de 20 de minute.
Citeşte şi Înmoaie carnea în lapte. Secretul pe care nu ţi l-a spus nimeni
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News