CHIFTELE PUFOASE prăjite. Cum se prepară: REȚETA CLASICĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay
CHIFTELE PUFOASE prăjite. Cum se prepară: REȚETA CLASICĂ. Chiftelele pufoase cu acea crustă crocantă sunt de nerefuzat. Recunoaște! Dacă îți fac bine cu ochiul, le poți prepara chiar tu. Iată rețeta.

Ingrediente

800 gr carne tocată
5 căţei usturoi
1 linguriţă sare
1 linguriţă piper
3 fire pătrunjel tocat
2 linguri pesmet
2 ouă

Vezi și: Pizza rapidă la tigaie. Rețeta ușoară, gata în 15 minute

Cum se prepară

CHIFTELE PUFOASE prăjite. Cum se prepară: REȚETA CLASICĂ Se amestecă bine toate ingredientele pentru chiftele. Amestecul se poate păstra la frigider până doriţi să le prăjiţi, potrivit e-retete.ro. Se formează chifteluţele cu mâinile umede.

CHIFTELE PUFOASE prăjite. Cum se prepară: REȚETA CLASICĂ Într-o tigaie se încinge ulei de cca 1 deget şi se prăjesc chifteluţele pe ambele părţi, până sunt rumene. Se scot chiftelele pe o farfurie cu şerveţele de hârtie să absoarbă grăsimea. Se servesc chiftelele călduţe sau reci cu salata sau cu muştar.

Vezi și: CIORBĂ DE PERIȘOARE. Cum se prepară: REȚETA

Mămăliguţă umplută. Rețeta tradițională pe care românii o iubesc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel