Ingrediente
2 cartofi
1 legătură pătrunjel
praf sare
ulei
praf boia
2 cepe
praf piper
1 cană ciuperci
2 linguri orez
3 linguri făină
Vezi și: Musaca de post. Rețeta preparată cel mai des, în această perioadă
Cum se prepară
Cartofii se curăţă şi se pun la fiert. Separat, se pune la fiert orezul. Ceapa tocată se căleşte puţin. Cartofii fierţi se scurg, se pasează şi se amestecă cu orezul fiert, ceapa călită, pătrunjelul tocat şi ciupercile date prin maşina de tocat, scrie reţete.unica.ro. Se pun boia, sare şi piper.
Din compoziţia rezultată se fac chifteluţe, care se dau prin făină şi se prăjesc în ulei încins. Chiftele de post se servesc calde.
Vezi și: Clătite de post. Rețeta rapidă și delicioasă pe care o vei repeta
Supă falsă de pui. Rețetă de post delicioasă
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Știați că un singur stat din Europa are graniță terestră cu Africa iar 9 din 10 români răspund greșit
- BANCUL ZILEI: Ați greșit numărul!
- Horoscop 6-12 mai 2024: Zodia care s-a certat cu toată lumea. Daniela Simulescu: „Îți recomand mai mult pragmatism” /video
- Ploi abundente, grindină și vânt puternic în prima zi de Paști. Județele vizate de fenomenele meteo extreme
- Culmea prostiei în hipermarketuri. O decizie bizară pe care marii retaileri o iau și care stârnește furia românilor
- De ce nu ni se arată cum se fac crenvurștii. Bulai: Am văzut cu ochii mei ce se întâmplă la o fermă de curcani / video
- SRI, mai necredincios ca Toma în noaptea de Înviere. Mesaj simpatic / foto
- Acuzații în presa austriacă: Dronele militare rusești folosesc AI dezvoltat cu Kaspersky
- Nu s-a mai întâmplat de 23 de ani în SUA. Adrian Mitroi: Inflația este lipicioasă, iar dolarul este prea tare
- O biserică de o frumusețe rară din România, construită în 1878, a ars în totalitate în noaptea de Înviere / foto