Chiftele cu ciuperci, reţeta de post care îţi lasă gura apă
Chiftelele cu ciuperci sunt o idee excelentă pentru cei care ţin post. Sunt delicioase şi se fac foarte uşor. Vă prezentăm o reţetă pe care o veţi îndrăgi imediat.
Ingrediente
300 de grame de ciuperci
2-3 căţei de usturoi
2 roşii
2 cartofi fierţi
O legătură de mărat
Sare
Piper
Făină
O cană cu ulei
Citeşte şi Ardei umpluţi de post. Aceasta este cea mai bună reţetă
Mod de preparare
Se curăţă ciupercile, se spală şi se toacă mărunt. Amestecaţi ciupercile cu cei doi cartofi fierţi, usturoiul zdrobit, mărarul tocat mărunt ş cu cele două roşii tocate. Se condimentează cu sare şi piper, apoi se amestecă bine toate ingredientele. Opţional puteţi adăuga o lingură de făină în compoziţie.
Din amestecul preparat se formează biluţe, se dau prin puţină făină şi se pun într-o tigaie cu ulei încins. Le prăjim, apoi le scoatem pe o farfurie cu un şerveţel.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News