Chic și confortabil - evoluția în modă a șlapilor Crocs pentru femei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
Sursa foto: Envato Elements
Sursa foto: Envato Elements
Crocs este o marcă controversată. Unii o iubesc, iar pentru alții nu prea contează. Cu toate acestea, șlapii Cros pentru femei fac parte din acea categorie de încălțăminte care a cunoscut o evoluție semnificativă. 

Ceea ce era considerat inițial un simplu pantof pentru purtat atunci când se navighează cu barca, astăzi este un accesoriu de modă indispensabil pentru femei. Cum a evoluat acest minunat pantof și cum să îl porți pentru a fi la modă, descoperă în rândurile următoare.

Crocs – un început neconvențional

Povestea șlapilor Crocs începe cu un design simplu, dar funcțional. Cei trei fondatori ai brandului, Scott Seamans, Lyndon Duke Hanson și George Boedecker au descoperit acest pantof în 2002, când navigau cu barca prin Caraibe. Recunoscându-i potențialul confortabil, au decis să-l facă public, fiind lansat inițial drept papuc de plajă sau pentru plimbări cu barca. Talpa antiderapantă și perforațiile moderne ofereau siguranță picioarelor și permiteau tălpii să respire. Cu toate acestea, în ciuda designului său care ne duce cu gândul mai degrabă la un papuc de grădinărit, Crocs au devenit rapid populari. Nu doar pentru confort, ci și pentru stilul lor distinctiv. În timp, li s-a acord o atenție din ce în ce mai mare în industria modei. Au fost adoptați de vedete internaționale și au devenit rapid pe placul tuturor fashionistelor. 

Confortul primează indiferent de situație

Deși au evoluat într-un accesoriu de modă, Crocs nu și-au pierdut esența pentru care au fost creați. Și anume, confortul suprem. Materialul Croslite din care sunt confecționați, este moale, antibacterian și flexibil. Totul pentru o experiență de purtat cât mai plăcută. Talpa amortizantă contribuie la comoditate, iar designul ergonomic asigură o susținere optimă picioarelor. Sunt ideali pentru zilele în care petreci mult timp în picioare sau te bucuri de plimbări lungi. Pentru femeile care își doresc un accesoriu cool și la modă, varietatea de modele crocs dama pe MODIVO asigură opțiuni pentru toate gusturile. De la modele simple în culori neutre, la piese colorate și cu imprimeuri îndrăznețe, fiecare își poate alege preferatul. În plus, brandul oferă și o varietate de stiluri, de la șlapi simpli, clasici la modele cu o curea la spate.  

Sursa foto: Envato Elements

Cum să porți cu stil șlapii Crocs?

Colaborările Crocs cu branduri renumite din industria modei, au transformat șlapii în piese indispensabile. Cel mai frumos aspect al acestora este faptul că nu există reguli stricte în ceea ce privește purtarea lor. Pur și simplu poartă-i așa cum te simți bine. În acest caz, creativitatea este cuvântul de ordine pentru ținutele tale. Îi poți purta cu pantaloni scurți și o cămașă lejeră. Se potrivesc perfect și cu o rochie vaporoasă în culori pastelate. Pentru o atitudine sporty-chic, combină-i cu pantaloni sport, un tricou de brand și o jachetă bomber. Poți alege pe https://modivo.ro/c/femei/imbracaminte/tricouri-clasice-si-polo/tricouri/marca:guess articole la modă, care îți vor completa cu succes șlapii Crocs. Dacă preferi un look urban-clasic, poartă-i cu blugi mom fit și o cămașă oversize. Este ținuta perfectă pentru o zi la cumpărături sau un weekend relaxant acasă.

Fie că îi porți cu blugi sau rochii, șlapii Crocs nu sunt doar o simplă tendință în modă. Sunt o pereche de încălțăminte chic și confortabilă care merită atenția ta. Fiind și versatili, îi poți integra în orice ținută dorești, indiferent de stilul tău vestimentar. Alege-ți perechea favorită și poartă-i cu încredere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel