Chiar dacă a calificat Steaua în finala Cupei României, Becali îl dă afară pe Dică
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
dic
dic

Omul care a salvat Steaua de la un dezastru în acest sezon, Nicolae Dică, nu va mai continua activitatea la Seaua, din vară. Reușita lui Dică l-a făcut pe MM Stoica să-l ridice în slăvi după terminarea partidei. Becali, însă, nu l-a menajat deloc.

Chiar a început declaraţiile cu trimitere la cel pe care l-a transferat în urmă cu 5 luni. "Dacă aş fi putut alege jucătorul care să marcheze acest gol, l-aş fi ales fix pe Dică. A avut o superexecuţie, marcă înregistrată, şi ne-a adus calificarea. E într-un fel şi o revanşă a mea în cazul lui deoarece am fost pus la zid atunci cînd l-am adus, dar iată că a demonstrat că e un fotbalist care face diferenţa. A marcat un gol care face cît 10", a spus entuziasmat MM, care l-a îmbrăţişat prelung pe Dică după ce Balaj a fluierat finalul.

Becali însă nu l-a menajat deloc pe Dică. Dimpotrivă, l-a anunţat că nu va mai face parte din lotul Stelei şi în campionatul următor: "Foarte bine că a marcat Dică, bravo lui! Cu acest gol şi-a spălat toate păcatele, şi-a justificat banii pe aceste 5 luni. Dacă rămîne şi la vară? Terminaţi, mă, cu prostiile, ce să mai caute aici?! La Steaua vor veni jucători de valoare. Ce, dacă a dat un gol trebuie să-l mai ţinem un an?! Păi, aşa, înseamnă că Maicon mai trebuie ţinut 5 ani. Nu, Dică nu va mai rămîne, la revedere cu el!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel