Chestorul Dan Fătuloiu, fost șef al Poliției Române, a murit
Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 10 oct 2022, 07:33
WhatsApp
Chestorul Dan Fătuloiu, fost șef al Poliției Române, a murit, duminică, în locuința sa din Pitești.

Dan Valentin Fătuloiu s-a aflat la conducerea Poliției Române între  20 ianuarie 2005 și 9 august 2007.

Potrivit apropiaților, acesta nu a prezentat niciun semn al unei afecțiuni, pur și simplu, inima sa a încetat să mai bată duminică după-amiază, spre seară, potrivit romaniatv.ro.

Dan Fătuloiu s-a născut la 27 iunie 1956. A fost, din 1994 până în 1997, inspector șef la Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița, după care, din 1997 până în 2000, inspector șef la Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș.

În 2000 devine șef al Poliției Capitalei de unde, în 2004, ajunge director adjunct al Direcției Generale de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.[1] Un an mai târziu devine inspector general al Polției Române, funcție din care pleacă, în 2007, devenind șef al Biroului atașatului afacerilor interne în Statele Unite ale Americii, cu funcție de ministru-consilier.

A fost demis în noiembrie 2010 din funcția de secretar de stat, șef al Departamentului de Ordine și Siguranță Publică din Ministerul de Interne, după ce a fost implicat într-un scandal de dare de mită în care a fost implicat și omul de afaceri Cătălin Chelu.

În mai 2011 a fost numit atașat pe afaceri interne la Milano, iar din noiembrie  2013 a ieșit la pensie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?