CHER ar fi pe moarte-VIDEO
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Cher (69 de ani), o legendă muzicii și a culturii pop se luptă de câteva luni cu virusul Epstein-Barr, ce i-a afectat organele, i-au cedat rinichii din cauza lui, având nevoie de transplant.

Cher, pe numele adevărat de Cherilyn Sarkisian LaPiere, are probleme mari și cu inima. Ea a mărturisit că boala a făcut-o să fie depresivă și i-a transformat toți mușchii în "jeleu". Cântăreața s-a izolat de toată lumea și își petrece zilele stând în pat cu laptopul în brațe. Ea mai iese din casă doar să meargă al mormântul fostului ei soț, Sonny Bono.

„Cher consideră că sfârșitul îi e aproape. Și-a speriat toți apropiații", a declarat un prieten al acesteia.

Citește și: Mărturii cutremurătoare la priveghiul procurorului Flavius Chiș, din Arad, mort în Slovenia

Cântăreața a început să facă vizite secrete la mormântul lui Sonny și să își doneze din bunurile sale, iar de cele mai multe ori stă și se gândește la cum era viața ei cu Sonny, devenind obsedată de acesta. Cei doi au fost căsătoriți în perioada 1964 și 1975 și el a murit într-un accident cumplt la ski în Nevada, fiind înmormântat în Palm Springs, California, unde a fost primar.

„Se duce la mormântul lui cu flori și vine apoi plânsă toată, spunând printre lacrimi: „Sunt pregătită să fiu cu Sonny iar", a mai declarat aceeaşi sursă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel