Chelsea - Villarreal, în Supercupa Europei. „Covid-19 încă este o adevărată amenințare”
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Supercupa Europei se joacă diseară, la Belfast.

Premierul și vicepremierul din Irlanda de Nord le-au cerut suporterilor să respecte măsurile împotriva răspândirii Covid-19 înainte de finala Supercupei Europei de pe Windsor Park, potrivit BBC.

Belfast va găzdui meciul dintre Regina Europei, Chelsea, și câștigătoarea Europa League, Villarreal. Partida va avea loc în această noapte, de la 22:00. Aproximativ 13.000 de suporteri vor fi prezenți pe stadion la meciul din Irlanda de Nord.

Ce spun politicienii de top din Irlanda de Nord

Premierul Paul Givan, care și-a preluat mandatul acum o lună, a spus că există „o adevărată stare de entuziasm și anticipație în Belfast”. „Este un eveniment fanion din sport chiar în tocul ușii noastre”, a adăugat el. „Irlanda de Nord s-a dovedit mai mult decât capabilă să găzduiască evenimente sportive mari și mă aștept întrutotul să fie o altă seară memorabilă în timp ce primim superstarurile lumii”.

„Este minunat să vedem că Supercupa se joacă la Belfast, știu că mulți se vor uita la meci. Le urez tuturor, fanilor locali și oaspeților, să aibă un eveniment de succes și sigur. Însă îi rog pe toți că Covid-19 încă este o adevărată amenințare asupra societății noastre”, a spus și vicepremierul Michelle O’Neill.

Lionel Messi spune că abia așteaptă să câștige din nou UEFA Champions League

Lionel Messi, proaspăt legitimat la Paris Saint-Germain, spune că visează să mai câștige o dată UEFA Champions League. Conform BBC, Messi crede că „are echipa capabilă să o facă”.

PSG încă nu a câștigat până acum prestigioasa competiție europeană de fotbal, după ce a pierdut finala din 2020 cu Bayern Munchen. „Ținta și visul meu este să câștig încă o dată Champions League”, a spus Messi în conferința de presă de dezvăluire a înțelegerii cu PSG.

A fost dificil

„A fost dificil să fac schimbarea după atât de mult timp”, a spus el pentru reporterii adunați la conferința de presă. „Dar din momentul în care am ajuns aici mă simt foarte fericit și vreau să încep antrenamentele. Vreau să fie totul rapid”, a adăugat Messi.

„Singura mea dorință este să încep să mă antrenez. Vreau să lucrez cu personalul tehnic și cu coechipierii pentru a începe acest nou moment al vieții. Vreau să joc, abia aștept. Vreau să câștig la fel ca în fiecare moment al carierei mele. Cred că clubul este gata să lupte pentru toate trofeele. Acesta este obiectivul meu, vreau să continui să cresc și să câștig titluri și de aceea am ales această echipă”, a mai explicat argentinianul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel