Data publicării:

Chelsea, ţinută în şah la debutul lui Lampard pe banca tehnică

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp

Frank Lampard şi-a început cariera de antrenor la Chelsea cu un rezultat de egalitate, 1-1, într-o partidă amicală de pregătire în vederea viitorului sezon din Premier League, miercuri la Dublin, în faţa formaţiei irlandeze Bohemian FC.

Lampard, care a aliniat două echipe distincte în cele două reprize, a dat astfel şansa tinerilor formaţi la club, în timp ce internaţionalul belgian Michy Batshuayi, împrumutat la diverse cluburi în ultimele 18 luni, a deschis scorul pentru Chelsea.

În ultimele minute de joc, Bohemian a smuls egalul prin Eric Molloy.

Chelsea va întâlni formaţia St. Patrick's, sâmbătă la Dublin, înainte de a efectua un turneu în Japonia unde va juca în compania formaţiilor Kawasaki Frontale şi FC Barcelona.

Frank Lampard a părăsit echipa Derby County, din liga secundă engleză, şi a semnat un contract de antrenor pe trei ani cu Chelsea Londra.

Lampard a jucat la Chelsea pe postul de mijlocaş timp de 13 ani, perioadă în care a câştigat în special trei titluri şi Liga Campionilor. Sezonul trecut, la prima sa experienţă ca antrenor, fostul internaţional englez a ratat promovarea în Premier League cu Derby County, pe care a condus-o până la barajul de promovare.

Lampard l-a înlocuit în postul de antrenor pe italianul Maurizio Sarri, care a câştigat în ultimul sezon Europa League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel