"Chefi la cuţite". Juraţii, surprinşi total: "Show cu carne şi piraţi"
Sezonul cinci din "Chefi la cuţite" e în plină desfăşurare, iar cei trei chefi, Scărlătescu, Bontea şi Dumitrescu au avut parte de o nouă surpriză.
Iulian Gheorghe, din Ploiești, măcelar de profesie și tăticul cool a două fete superbe, le-a pus pe masă chefilor un preparat inedit, pe care, însă, cei trei şi l-au fript singuri.
Sub cloșuri au găsit Steak de vită Ribeye pe sare de Himalaya încinsă. "Parcă eşti un pirat", au remarcat chefii, fapt confirmat de una dintre fiice.
În timp ce mestecă de zor, jurații se pun pe dezbătut: "Show-ul ăsta cu carne e interesant, dar după el nu prea mai e nimic", zise chef Bontea. "Aş fi preferat să vină aici să ne prăjească el carnea" a spus chef Sorin.
Atât el cât şi Scărlătescu au rămas nedumeriţi de sosul din farfurie.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News