Chefi la cuţite. Florin Dumitrescu a câștigat prima amuletă
Data publicării:
Autor: Ana Vasilescu
WhatsApp
O nouă luptă a amuletelor i-a readus pe chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu la bancurile de lucru, acolo unde au avut parte de cea mai ofertantă probă culinară de până acum. 

Deși vestea că vor găti cu fructe de mare, portocală și ardei iute i-a încântat, micile distensiuni dintre jurați, cauzate de clasamentul avantajelor, și-au pus amprenta asupra atmosferei din platou: "Schimbați numele emisiunii, vă rog. Să nu mai fie Chefi la cuțite, ci Scărlătescu și prietenii lui", a izbucnit chef Dumitrescu.

"Am observat că dacă mă laud singur îl enervează foarte tare pe Florin și îl scoate din mână", a fost replica juratului.
Orgoliile s-au inflamat, însă preparatele pregătite de cei trei jurați Chefi la cuțite au fost peste așteptările invitatului special, chef Antonio Passarelli: "Știu câte sacrificii și câtă muncă există în spatele unei singure farfurii. Ei sunt trei băieți minunați, talentați, eu îi apreciez mult", a spus acesta.

Ce avantaj va avea Florin Dumitrescu

Dintre trei dish-uri sofisticate, chef Florin a fost cel care s-a evidențiat cu farfuria sa- o porție de Saint Jaques cu risotto, piure și sos de portocale, reușind astfel să adjudece prima amuletă din sezonul 7. Acesta va avea avantajul de a gusta și a-și folosi mâinile pe parcursul unei probe întregi, în battle-uri: "Este o amuletă care te poate încurca, dacă pui mâna pe ea când ești prea încrezător", a spus chef Florin.

Chiar dacă prima sa victorie i-a arătat că ordinea în clasamentul amuletelor ar putea fi oricând schimbată, Florin Dumitrescu a fost reticent în a-și arăta entuziasmul în fața colegilor săi: "Măcar pentru spectacol trebuia să iei tu amuleta! Eu nu pot să mă mai bucur că în sfârșit am câștigat, deși am făcut o super farfurie și am luat un super avantaj", i-a mărturisit acesta lui Cătălin Scărlătescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel