Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Cea mai grea probă din istoria emisiunii
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 07 iun, 22:42
WhatsApp
După un battle greu, echipa verde și cea albastră de la „Chefi la cuțite” au intrat la duel și au aflat de la Irina Fodor ce trebuie să gătească. Proba i-a uimit pe toți!

De data aceasta, Irina Fodor i-a provocat pe concurenții intrați la duel la o probă de gătit cu totul și cu totul ieșită din comun.

Banda a mers și Irina Fodor a citit de pe un bilet o listă inedită de ingrediente: chipsuri, sticksuri, pufuleți, salam, grisine, cozonac, chec marmorat, fursecuri, zacusca, salată de ardei capia, kebab de pui, cârnați, chiftele, șuncă și altele.

„Trebuie să serviți niște oaspeți pretențioși, anunțați în ultimul minut. Ce gătiți cu ce v-am zis eu aici?”, aceasta este tema impusă de Irina Fodor, pentru cel de-al 15-lea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Așa cum era de așteptat, concurenții au făcut ochii mari și au dorit să afle cât mai multe detalii despre regulile acestei probe, ce nu s-a mai dat vreodată în cadrul emisiunii de la Antena 1.

G Ad:

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro