Chefi la cuțite. Jurații au primit salată cu VIERMI
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 02 oct 2017, 13:41
WhatsApp
Dacă tradi ț ionalul românesc a făcut deliciul chefilor în edi ț iile trecute, în această seară balan ț a va înclina către preparate cât mai exotice ș i bogate în asocieri bizare.  

O salată clasică cu un ingredient surpriză- așa își prezintă Ciprian Ciobanu farfuria cu care speră să-l impresioneze în această seară pe chef Florin Dumitrescu.

Pe lângă ingredientele de bază, concurentul îi va supune pe jurați la un periplu culinar care include un moment al degustării ce va sta la baza dintre savoare și fobie. Viermi de mătase, acesta va fi specificul farfuriei cu care concurentul speră să primească cele trei cuțite.

Cum vor reacționa jurații când cloșurile vor descoperi cel mai excentric preparat al ediției și care dintre aceștia va rezista acestei probe de curaj, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară, de la 20:00.

Tot luni, chefii Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu se vor reîntâlni cu un concurent ce și-a respectat promisiunea de a se întoarce în emisiune după ce nu a reușit să obțină permisul de trecere în etapa următoare în cel de-al doilea sezon.

Diseară promite să le declare ,,război” celor mai pretențioși jurați, cu o farfurie completă din bucătăria italiană. Cum li se va părea gustul rămâne însă de văzut.

O fostă concurentă ,,Insula Iubirii” concurează cu Gina Pistol

Chef Scărlătescu se bucură și în această seară de admirația concurentelor, care condimentează ediția prin carismă și senzualitate. Diana va reinterpreta o rețetă a culturii italiene, cu care speră să ajungă la inima juratului său preferat despre care declară că ,,este pe aceeași lungime de undă cu ea”. Printre glumele chefilor Bontea și Dumitrescu, concurenta va reuși să-l facă pe chef Cătălin să declare că ,,abia așteaptă să îi gătească de dimineață până seara”!

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?