Chefi la cuțite. ELIMINARE luni, 6 noiembrie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Tensiune maximă în ediția de luni, 6 noiembrie din CHEFI la CUȚITE. Doi concurenți au intrat în runda de departajare. Este vorba de Mihai Ionescu "Linguriță" și Ioana Botiș. 

ELIMINARE CHEFI la CUȚITE, luni 6 noiembrie: Ioana Botiș, din echipa lui Florin Dumitrescu a fost eliminată din concurs, în urma unei departajări pline de emoții

CHEFI la CUȚITE Eliminare: La departajare au ajuns câte un concurent de la Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Sorin Bontea a primit nu mai puțin de opt farfurii în această ediție. 

CHEFI la CUȚITE Eliminare 6 noiembrie. Cele mai slabe două farfurii de luni, 6 noiembrie au primit același punctaj și au intrat la departajare, o situație nemaiîntâlnită până acum. 

CHEFI la CUȚITE, eliminare 6 noiembrie: Deși tema duelului nu ar trebui să îi pună în dificultate, cele 90 de minute acordate și libertatea de a alege între aperitiv, main course și desert îi blochează pe unii dintre ei, care ajung în pragul disperării. Rând pe rând, concurenții se vor inflama, se vor agita în bucătărie și vor căuta confirmări din partea colegilor de echipă ce au în spate mai puțină experiență: "am plecat cu multă încredere, dar m-am blocat, m-am panicat".

CHEFI la CUȚITE, eliminare 6 noiembrie. Exigența chefilor pune și mai multă presiune pe bucătari, căci farfuriile finale vor avea lactatele ca ingredient vedetă, iar jurații se așteaptă să deguste preparate savuroase, complexe, dar și inovative: "au o gamă foarte mare de produse din care pot alege, de aceea mă aștept să gust ceva nou", afirmă chef Florin Dumitrescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel