CFR şi Vaslui remizează în derbyul provinciei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
vaslui cfr
vaslui cfr

FC Vaslui a terminat la egalitate, 1-1 (1-1), pe teren propriu, cu CFR Cluj în ultimul meci din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal.

Oaspeţii au deschis scorul în min. 14, prin Ronny, care a reluat cu capul la centrarea lui Modou Sougou. FC Vaslui a rămas în 10 oameni în min. 15, când fundaşul Hugo Luz a fost eliminat pentru lovirea lui Sougou, căzut pe gazon. Chiar dacă era în inferioritate numerică, echipa gazdă a reuşit egalarea prin brazilianul Wesley Lopes (22), golgheterul la zi al campionatului, cu 19 goluri.

FC Vaslui a evoluat foarte bine de-a lungul meciului şi a dominat jocul, fără a lăsa impresia că joacă în 10 oameni. Adailton a avut o ocazie mare în min. 66, dar şutul său a fost blocat in extremis de Maftei. Apoi, Cadu a gafat (69), dar Yero Bello a ratat singur cu Beto. Raul Costin a şutat din voleu, însă portarul a respins (87), pentru ca Beto să reţină şi şutul lui Yero Bello din prelungiri (90+2). CFR a avut şi ea o ocazie mare în min. 70, când portarul Borjan a reţinut şutul lui Rafael Bastos, scăpat pe contraatac.

Hora a fost agăţat de M. Constantin în careu (84), dar arbitrul Alexandru Tudor nu a acordat penalty.

Meciul a reprezentat o confruntare între Augusto Inacio şi fostul său jucător Jorge Costa. Inacio a fost antrenor secund la Porto în perioada 1994-1996, când Jorge Costa era jucător activ. CFR Cluj este neînvinsă din etapa a 13-a, când pierdea acasă cu Dinamo (2-3).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel