CFR Cluj, victorie la -10 grade Celsius
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
CFR Cluj
CFR Cluj
Sepsi Sfântu Gheorghe, revelația ediției actuale a Ligi 1 a fost depășită duminică seara pe teren propriu, de campioana en titre CFR Cluj. Meciul s-a jucat la minus 10 grade, o provocare trecută cu bine de ambele echipe.

Secuii lui Leo Grozavu veneau după șapte partide fără înfrângere, printre adversare numărându-se inclusiv FCSB și Universitatea Craiova. CFR era neînvinsă sub comanda lui Iordănescu, având patru victorii și o remiză. Gazdele au dominat prima repriză și au avut singurele ocazii concrete de a deschide scorul. CFR a primit șansa de a prelua frâiele partidei după eliminarea lui Racid Bouhenna, în minutul 49.

În 10 oameni, Sepsi a făcut pasul înapoi și Debeljuh a profitat, dând lovitura în minutul 72. Trupa lui Leo Grozavu a avut șansa de a egala spre final, însă Sandomierski s-a opus șutului lui Bajrovic. În urma acestui eșec, Sepsi e tot pe 4, cu 28 de puncte, însă foarte departe, la 9 puncte de CFR și FCSB, care sunt momentan la egalitate de puncte, cel puțin până la meciul dintre Viitorul și FCSB, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel