CFR Cluj - FC Argeș, rezultat final decis de o gafă bizară, de 'cascadorii râsului' - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
CFR Cluj a învins-o pe FC Argeş cu scorul de 1-0 (0-0), duminică, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 21-a a Ligii I de fotbal.    

Gafa uriașă a lui Joao Miguel a decis soarta partidei CFR Cluj - FC Argeș.

VIDEO

Meciul acesta poate fi ultimul pentru antrenorul Dan Petrescu la CFR, dacă va decide să dea curs ofertei de a deveni selecţionerul naţionalei României.

VEZI ȘI Dezastru financiar la CFR Cluj - o nouă insolvență. Becali: Țaca-paca, faliment. Aşa o să fie!

CFR Cluj a câştigat şi meciul tur cu acelaşi scor, 1-0. Record de 810 minute fără gol primit și nouă victorii consecutive

CFR Cluj a ajuns la nouă victorii consecutive în campionat fără gol primit (810 minute). FC Argeş are un egal şi trei eşecuri în ultimele sale patru etape. CFR Cluj a câştigat şi meciul tur cu acelaşi scor, 1-0.

FC CFR 1907 Cluj - FC Argeş 1-0 (0-0), Stadion Dr. Constantin Rădulescu - Cluj-Napoca A marcat: Gabriel Debeljuh (72).

Arbitru: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova); arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Stelian Slabu (Braşov); arbitru de rezervă: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe) Observatori: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Ioan Bogdan (Arad) - LPF.

CITEŞTE ŞI Cum explică Dan Petrescu parcursul slab al CFR Cluj în Europa: Cel mai mult a contat că nu am fost eu de la început

Dan Petrescu vrea loturi mărite în Liga 1: Cred că nu ştim că e pandemie. Vor fi probleme mari în România

"Noi avem jucători, dar nu putem să-i folosim. Mi se pare incredibil că avem pandemie, dar nu putem să folosim câți jucători vrem. Lăsați-ne să avem mai mulți jucători în lot. Nu cerem un avantaj pentru CFR, cerem ca toate echipele să aibă câți jucători vor în lot. Noi îi plătim pe Tahiri, Butean, Hoban, dar eu numai îi antrenez.

O să vină și Omicron, o să se amâne iar meciuri în România. Dacă ai 40 de jucători, hai să-i folosim, ca să nu se mai amâne meciuri și să sufere televiziunile și spectatorii. Cred că nu știm că e pandemie în România. Am cerut cinci schimbări, zece jucători pe bancă, avem nevoie, că sunt jucătorii obosiți. În ianuarie o să fie multe probleme cu COVID în România, o să vedeți", a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului cu FC Argeş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel