CFR Cluj - Dinamo. Ionel Dănciulescu: Au arătat jalnic, nu se pot bate la campionat / Video
Autor: Andrei Itu | Publicat pe: 06 apr, 07:38
WhatsApp
CFR Cluj - Dinamo. Ionel Dănciulescu: Au arătat jalnic, nu se pot bate la campionat
CFR Cluj a obţinut o victorie chinuită cu Dinamo Bucureşti, 1-0 (0-0), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 29-a a Ligii I de fotbal, în condiţiile în care Dinamo a jucat din prima repriză în nouă jucători.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Billel Omrani (80), din centrarea lui Adrian Păun. Dinamo a jucat din prima repriză în nouă jucători. Paul Anton (31) şi Florin Bejan (37) au fost eliminaţi pentru câte două cartonaşe galbene.

După meci, Ionel Dănciulescu a criticat dur jocul CFR-ului: 'O victorie nemeritată din punctul meu de vedere. Dinamo a arătat bine, cât poate să arate o echipă cu doi oameni mai puțini. CFR a arătat jalnic, nu se pot bate la campionat, vorbesc în acest moment. Este o echipă fără vlagă, anostă, cu multe greșeli neforțate din partea jucătorilor valoroși.

Au arătat jalnic în seara asta, nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă Dinamo ar mai fi avut un jucător pe teren. Dinamo pierde un meci în care a fost dezavantajată clar de arbitru. CFR mi s-a părut fără forță', a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro