Urmărește emisiunea live
CFR Cluj - Dinamo. Ionel Dănciulescu: Au arătat jalnic, nu se pot bate la campionat / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
CFR Cluj - Dinamo. Ionel Dănciulescu: Au arătat jalnic, nu se pot bate la campionat
CFR Cluj - Dinamo. Ionel Dănciulescu: Au arătat jalnic, nu se pot bate la campionat
CFR Cluj a obţinut o victorie chinuită cu Dinamo Bucureşti, 1-0 (0-0), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 29-a a Ligii I de fotbal, în condiţiile în care Dinamo a jucat din prima repriză în nouă jucători.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Billel Omrani (80), din centrarea lui Adrian Păun. Dinamo a jucat din prima repriză în nouă jucători. Paul Anton (31) şi Florin Bejan (37) au fost eliminaţi pentru câte două cartonaşe galbene.

După meci, Ionel Dănciulescu a criticat dur jocul CFR-ului: 'O victorie nemeritată din punctul meu de vedere. Dinamo a arătat bine, cât poate să arate o echipă cu doi oameni mai puțini. CFR a arătat jalnic, nu se pot bate la campionat, vorbesc în acest moment. Este o echipă fără vlagă, anostă, cu multe greșeli neforțate din partea jucătorilor valoroși.

Au arătat jalnic în seara asta, nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă Dinamo ar mai fi avut un jucător pe teren. Dinamo pierde un meci în care a fost dezavantajată clar de arbitru. CFR mi s-a părut fără forță', a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel