CFR Cluj a învins Manchester United pe Teatrul Viselor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
CFR Cluj - Man United
CFR Cluj - Man United

CFR Cluj a obținut o victorie istorică, 1-0, în fața lui Manchester United, pe stadionul Old Trafford, printr-un gol fenomenal marcat de Luis Alberto. Este prima victorie obținută de o echipă românească pe stadionul „Diavolilor Roșii”, victorie care însă nu a ajutat CFR-ul să obțină calificarea în fazele superioare ale Ligii Campionilor.

Doar zece minute au stat între CFR Cluj și o calificare istorică în optimile Champions League, ceea ce ar fi reprezentat o premieră pentru fotbalul românesc. Clujenii aveau nevoie de un rezultat mai bun decât Galatasaray în ultima partidă din grupă, pentru a termina grupa pe locul doi și pentru a merge mai departe în fazele eliminatorii ale Ligii. Până în minutul 80 acest lucru a părut realizabil, dar în acel moment turcii au preluat conducerea în meciul cu Braga, năruind speranțele clujenilor.

Astfel, cu zece puncte, CFR Cluj a terminat grupa pe poziția a treia - la egalitate cu Galatasaray, departajate de rezultatele directe - și a obținut calificarea în primăvara europeana a celei de-a doua competiții a continentului, Europa League.

Echipele de start: Manchester: De Gea - Jones, Wootton, Smalling, Buttner - Powell, Cleverley, Giggs - Welbeck, Rooney, Chicharito

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Rada - G. Mureşan, Luis Alberto, Rui Pedro, Camora - Sougou, Bastos

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel