Cezara Dafinescu, detaliu NEȘTIUT despre Ilie Năstase. Ce s-a întâmplat între ei: Toată lumea ȘTIE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Cezara Dafinescu a spus totul despre relația cu Ilie Năstase. 

Cezara Dafinescu are 72 de ani, o carieră impresionantă, întinsă pe parcursul a mai bine de 40 de ani și o poveste de viață incredibilă.

A jucat în numeroase filme de succes în România, dar şi în foarte multe piese de teatru, dar puțină lume ştie despre faptul că a cochetat şi cu sportul în tinereţe, făcând atletism în lotul național, acolo unde a obţinut rezultate foarte bune.

Relația cu Ilie Năstase

În trecut, s-a scris că actrița ar fi avut o idilă cu Ilie Năstase, iar Cezara Dafinescu a vorbit despre asta, zilele trecute, într-un interviu pentru Acces Direct de weekend.

Aceasta a povestit cum au decurs primele întâlniri cu sportivul, dar a preferat să lase oarecum neclară natura relaţiei pe care a avut-o cu marele campion.

"Am fost colegă de liceu cu Ilie Năstase. Trăind cu bunica la Sibiu am vrut să fac balet, dar creșteam foarte înaltă. Am ales ce a fost diametral opus de balet: atletismul. Mătușa mea m-a luat la ea la școală de atletism. Am devenit și campioana țării la campioni mici, la înălțime. Așa m-am întâlnit cu Ilie, eram în lotul țării. Eu la atletism, el la tenis.

Tu spui că pe Ilie toată lumea îl știe că el nu s-a ferit, că a curtat și atunci să spun din partea mea că toată lumea mă știe pe mine, că nu a existat bărbat care să-mi facă curte", a declarat Cezara Dafinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel