CEx - Guvern Dăncilă. Gabriela Firea: Am primit promisiune
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a spus, duminică seară, că s-a luat decizia ca unii miniștri să-și înceteze activitatea, precizând că ar vrea ca, după CEx-ul de luni, să “rămânem o echipă unită, așa cum am demonstrat că putem să fim”.

"Cred că în jur de o treime din Guvern se va împrospăta. Mi-aș dori să fie mai multe doamne și să nu existe o competiție și unele sentimente negative între organizațiile județene care vor propune anumiți candidați. (...) Nu e corect să spun eu înainte ce vom discuta în CEx.

Programul de guvernare rămâne, în esență, același. Se mai adaugă câteva principii și programe naționale. Am primit promisiune că vor preluate și programe pentru Capitala României și tratate cu celeritate. Nu militez doar pentru București. (...) Întotdeauna am ajutat și spriinit toate proiectele", a spus Gabriela Firea, duminică seară, la postul de televiziune România TV.

[citeste si]

Președintele, lăudat

De asemenea, primarul general al Capitalei a declarat că președintele Klaus Iohannis trebuie apreciat pentru că a respectat Constituția. ”Un președinte de țară trebuie să acționeze în virtutea Constituției și președintele a subliniat, de fiecare dată, că urmărește ce se întâmplă în țară și acționează în consecință. Președintele a luat o decizie conform Constituției și trebuie lăudat pentru că a luat o decizie de normalitate.

Cred că domnului președinte Iohannis nu i-a displăcut faptul că PSD a propus o doamnă pentru funcția de premier, un om cu relații extraordinare la Bruxelles și relații diplomatice”, a mai spus Gabriela Firea, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel