Ceva foarte scurt, dar important, despre Florin Condurățeanu
Autor: Val Vâlcu | Publicat pe: 02 iul 2021, 19:11
WhatsApp
De un deceniu și mai bine, Florin Condurățeanu trecuse la tratamente naturiste. În 1992, când l-am cunoscut, făcea (și) jurnalism medical. 

Adică, acoperea nu doar subiecte politice, legate de cultură, sau din lumea sportului, ci și domeniul acesta sensibil și dificil, totodată.

Știa pe cine și mai ales cum să întrebe, dar și cum să explice pe înțelesul tuturor ce spuneau și ce făceau medicii. Traducea oamenilor obișnuiți scrisul doctorilor, cu talent, literar, aș zice, dar nu aș vrea să-l supăr pe jurnalistul Florin Condurățeanu.

În epoca rețetelor online și a doctorului Google, Florin a trecut pe sticlă. A ales, cum spuneam, publicul rețetelor naturiste și s-a îndepărtat de medicina alopată, a studiilor clinice și a universitarilor cu multe citări ISI.

Am văzut însă că, atunci când a plecat din lumea noastră, sfâșiată de orgolii și lupte de clan, spre o lume mai bună, pe ultimul drum l-au condus somități ale medicinii clasice, marii profesori cu care a lucrat în anii 90.

G Ad:

Cum ar fi ca la douăzeci de ani după ce te-ai transferat de la Real la Atletico Madrid, sau de United la City, să vină la catafalc și jucătorii din echipa adversă? Vă dați seama ce om bun a fost Țuțu?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro