Cetățean român, prins ILEGAL la frontiera cu Republica Moldova. Ce a făcut acesta
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
vama_albita
vama_albita
Un cetățean român a fost prins în timp ce încerca să traverseze, într-un mod ilegal, frontiera cu Republica Moldova la Leușeni.

Un cetățean al României a încercat să intre în Republica Moldova în baza unui act falsificat. Incidentul a avut loc duminică, ora 06:50. În punctul de trecere a frontierei Leușeni, printre pasagerii cursei Timișoara-Chișinău a fost depistat un bărbat de 25 de ani ce s-a legitimat în baza unui buletin de identitate moldovenesc.

La cercetarea atentă al acestui act, polițiștii de frontieră au observat mai multe elemente ce nu sunt autentice, fapt ce a dus la extinderea verificărilor. În rezultat, la procesarea informației din baza de date s-a constatat că actul este eliberat pe numele unei cetățene a Republicii Moldova. 

Într-un final, tânărul a recunoscut că în contextul pandemiei și a restricțiilor de circulație, a apelat la ajutorul unui cetățean al Republicii Moldova pentru a-și perfecta un buletin de identitate moldovenesc. Pentru aceste servicii ar fi achitat 500 de euro. Pe cazul dat continuă cercetările pentru elucidarea tuturor circumstanțelor. Iar cetăţeanul român a fost nevoit să facă cale întoarsă, informează Publika.md.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel