Cerșetori ”controlați” de ”o doamnă bine îmbrăcată, plină de aur”. Poliția face verificări
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Mai mulți cerșetori din Brașov ar fi fost ”verificați și controlați” de două femei care le-ar fi și cerut banii strânși. Poliția a deschis o anchetă. 

Poliția Brașov a deschis o anchetă după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini și informații cum că mai mulți cerșetori ar fi fost verificați de mai multe persoane înstărite. Acestea le-ar fi cerut banii strânși. 

”În urma apariției în mediul online, pe un site de socializare a unor informații cu privire la faptul că două persoane, în timp ce se  aflau într-o parcare a unui centru comercial din municipiul Brașov și "culegeau cerșetorii din parcare...nu înainte de a se uita în traistele lor, la ceea ce au muncit și nu înainte de a le cere toți banii făcuți", menționăm faptul că Poliția Municipiului Brașov-Secția 3 Poliție, s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări în vederea identificării persoanelor în cauză și stabilirii cu exactitate a stării de fapt”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Brașov. 

Iată postarea:

”Stiu ca cei mai multi dintre noi suntem tentati sa dam cate "1 leu" cersetorilor. Astazi in parcare la Lidl Tractoru o doamna bine imbracata, plina de aur, cu un VW Sharan rosu...(ca sa va faceti o idee cam ce fel de om), insotita de inca o doamna la fel de cocheta-probabil fiica- "culegea" cersetorii din parcare. Nu inainte de a se uita in traistele lor, la ceea ce au "muncit" si nu inainte de a le cere toti banii facuti. Totul fara nici o jena, in vazul lumii, ca si cum asa ceva are fi foarte firesc. Va rog NU mai incurajati astfel de lucruri, pentru ca acesti cersetori sunt abuzati din toate punctele de vedere, unii dintre ei nici nu aleg sa devina cersetori, sunt obligati sa faca asta, in detrimentul scolii. Noi nu ii ajutam, ci le facem un mare rau...altii se imbogatesc din nefericirea si neputinta lor.

P.S. Nu am reusit sa fac fotografii mai clare, insa daca cineva a mai asistat la acest lucru sau cunoaste persoana in cauza, as ruga sa imi dea mai multe detalii pentru a putea face o plangere la politie. Nu se poate asa ceva in 2020...”, a scris Szocs Madalina pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel