Data publicării:

Cerșetor cu telefon de peste 1.000 de euro. Ce se mai afla în bagajul bărbatului care apela la mila cetățenilor

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Un bărbat care apela la mila cetățenilor în Alba Iulia a fost prins cu un telefon în valoare de peste 1.000 de euro.

Bărbatul este originar din județul Hunedoara și a fost reperat în cursul zilei de luni, 14 august, în zona Parcului Unirii din Alba Iulia, în jurul orei 15.00, au precizat polițiștii locali. Tânărul obișnuia să cerșească în zona parcului sau a Catedralei, conform Alba24.

Deși spunea că este rănit la o mână, surpriza a venit la secția de poliție, când a fost pus să își dea jos bandajele. Tânărul nu avea nici o rană, deși din discuțiile pe care le avea cu polițistul local spunea că ar fi fost la secția de primiri urgențe pentru îngrijiri.

În plus, tânărul avea la el mai multe mesaje, unul că a fost crescut la o casă de copii din Sibiu, altul că a stat într-un orfelinat din Timișoara și un altul în care se preciza că locuința i-a fost mistuită de flăcări.

Surpriza a venit când asupra sa a fost descoperit un smartphone de peste 1.000 de euro, un Samsung S23 Ultra. Alte surse au precizat pentru Poliție că bărbatul ar fi câștigat peste 7.000 de lei la un casino din oraș. 

Bărbatul a mai fost prins și anul trecut, la acea vreme având asupra sa suma de 700 de lei, iar în primăvara acestui an a fost de asemenea prins cu 150 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel