Cercul amoros incredibil după moartea lui Marian Cozma
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Claudia Ardelean, fosta iubită a lui Marian Cozma, handbalistul român ucis într-un club din Veszprem (Ungaria) în noaptea de 7 spre 8 februarie 2009, și-a refăcut viața cu Relu Adrian Drutu, și el handbalist și fost coleg al regretatului pivot. Relu și Claudia au împreună o fetiță, pe care au botezat-o Maria.

Claudia Ardelean (28 de ani) a fost cu Marian Cozma în fatidica noapte de 8 februarie 2009 în clubul Patriota din Veszprem, când "Păsărilă" și-a găsit sfârșitul, fiind asasinat cu sange rece de un grup de interlopi maghiari. La nouă luni de la tragedie, apropiați ai fetei din Oradea au dezvăluit că aceasta și-a refăcut viața și că este din nou îndrăgostită, dar au refuzat să spună numele noului iubit. Prietenii Claudiei au mai dezvăluit faptul că ea și-a petrecut sărbătorile din iarnă și mai multe concedii alături de noul iubit. În primăvara lui 2010, Claudia a ales să nu se mai ascundă și a postat, pe un site de socializare, poze cu prietenul ei: Adrian Relu Drutu, și el handbalist și foarte bun prieten al lui Marian Cozma. Marian și Relu au fost colegi pentru o perioadă scurtă la Dinamo Baumit în 2006, iar Relu l-a vizitat pe "Păsărilă" în Veszprem, scrie wowbiz.ro.

Anii au trecut, iar Claudia și Relu, actualmente portarul echipei CSM Ploiești, au devenit nedespărtiți. La sfârșitul lunii mai a acestui an a aparut și fructul dragostei lor: fetița Sara Maria. Cel de-al doilea prenume al micuței a fost ales în memoria lui Marian Cozma. Claudia și Relu au ales să nu oficializeze încă relația lor. Sara Maria a fost botezata la finalul lunii august în Carei (jud. Satu Mare), localitatea natală a Claudiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel